BEAUTY: Lovely nails on a budget

BEAUTY: Lovely nails on a budget

Style file -

Het is bijna Valentijn - ook gekend als één van mijn guilty pleasures. Met andere woorden, ik ben het soort vrouw dat van heinde en verre staat te schreeuwen dat 14 februari zo ongelooflijk overdreven is en behoort tot de categorie 'ik vier dat niet, hoor'. Maar op de dag zelf ben ik dan gekwetst omdat er geen cadeautjes/kaartjes/smsjes zijn van mijn geliefde 'omdat ik toch niets wou'. Stiekem sta ik dan te genieten van felrode, schreeuwerige winkeletalages en koop ik mijzelf zo'n gigantische rode lolly in de vorm van een hart. En op welke manier kan ik mijn Valentijn-hatende omgeving nu beter irriteren dan via mijn outfit?

Dit trio van ONLY YOU komt dus als geroepen. Het zijn drie echte Valentijnskleurtjes in verschillende tinten rood die je ook na de veertiende op je nagels kan lakken. Ik vind het ook echt een leuk setje om cadeau te geven. De kwaliteit van de nagellak is ook (verrassend) goed. Het is makkelijk aan te brengen en de lak is niet te dun, dus twee lagen volstaan. Ik heb de andere variant van het setje getest (Princesses) en ik verbaasde me er echt over dat het zo lang op je nagels blijft. Als je je nagels in twee lagen lakt en er een topcoat over doet, blijft het zeker vijf dagen zitten. En geef toe, voor € 12,95 kan je echt niet sukkelen. Op naar Ici Paris XL (of klik hier) - het is nog niet te laat...

All ph by Laura Coker