EVENT: I won the Newcomer Zalando Blog Award!

EVENT: I won the Newcomer Zalando Blog Award!

Keys to succes -

Rond twee uur ’s nachts kan ik nog steeds de slaap niet vatten. Als ik mijn ogen sluit, speelt keer op keer het moment van de afgelopen uren op mijn netvlies. Het moment dat Annelien Coorevits drie keer het papiertje, waar de naam van de winnende blog op stond, moest omdraaien voor ze ‘Les folies des XX’ in de microfoon uitriep. Dit was ook het overweldigende moment waarop mijn mond wagenwijd open viel, want ik had - echt waar - nooit verwacht dat ik daadwerkelijk de Newcomer Award zou winnen. Dat ik samen op het podium mocht staan met gorgeous Paulien van Polienne en de lieve An-Katrien van Teacups and dresses.

Het is nu welgeteld één week geleden en het voelt nog altijd een beetje onwerkelijk. Tegelijk kan ik niet uitleggen hoe fijn ik het vind om op die manier appreciatie te mogen ontvangen voor iets waar ik vanaf dag één met hart en ziel aan werk. Het is enorm eng om beoordeeld te worden op iets waar ik mij van mijn kwetsbaarste kant laat zien. Les folies is in korte tijd uitgegroeid van een twenty something dagboek en 'doe maar wat' naar een poging tot inspiratie voor anderen, die net als ik soms onzeker zijn en vanuit passie en liefde willen leven. Ik ben om veel redenen blij met de award, maar hetgene dat mij tot een ontzettend gelukkig mens maakt, is dat ik hierdoor hopelijk nog meer mensen kan bereiken.

In het weekend voor de uitreiking, mocht ik langsgaan in Antwerpen om enkele vragen te beantwoorden over mezelf en over mijn blog. Ik vat ze hier nog even voor je samen.

1. Quote?
'Lack of passion is fatal'.


2. Leukste ervaring tot nu toe dankzij je blog?

Dat ik zelf ben gegroeid en daar ook terug kan naar kijken. En enkele hoogtepunten zijn absoluut de lieve mailtjes en reacties van mijn lezers.

3. Wat vinden je vrienden en familie van je blog?
Die vonden het best wel tijd worden dat ik er één begon. En ze vragen zich ook altijd af of zij nu de vriendin met roze onderboek/vriend met paaldanseres one night stand waren, of dat ik het nu toch op iemand anders had in mijn column.

4. 
Wat is je meest bekeken blogpost tot nu toe?

PERSONAL: Naked
FASHION: New beginnings
COLUMN: Lovelife at 21
LIFESTYLE: Hoogsensitief zijn, wat is dat?
SEXFILES: 5 bedroom lessons for polite pussies

5. Waarom ben je gestart met bloggen?

Voor de free goodies. Nee, omdat ik behoefte had aan meer eerlijkheid en echtheid op het web (Kijk bij ‘About me’ als je hier meer over wil weten).

6. Waar wil je naartoe met je blog?

Ik hoop dat mijn blog een inspiratie is en blijft voor jonge, sterke vrouwen die net als ik de ambitie hebben geluk te vinden bij zichzelf. Ik heb niet per se een grote doelstelling waar ik naartoe werk, maar elke blogpost is nieuw, authentiek en maakt deel uit van het verhaal dat ik wil brengen.

7. Wat is jouw typische outfit?
Een typische outfit heb ik niet echt, maar het eerste dat in mijn hoofd opkomt is een willekeurige outfit die in mijn hoofd zorgvuldig geplanned werd en er toch niet uitziet omdat ik weer ergens ben tegen gebotst of iets over mezelf heb gemorst. Of die er niet uitziet omdat ik iets ben vergeten, zoals mijn BH tijdens de awards (had ik verwacht dat ik zou winnen, dan had ik iets stageproof aangetrokken). Zoiets. Meestal met een hoedje bij, een leuk jasje en korte, stoere boots.


8. Hoe definieer je jouw stijl?
Die is nog in ontwikkeling. Het is een cliché antwoord, maar ik experimenteer nog volop van glitterbroeken en tule rokjes tot een zwarte smoking tot geruite hemdjes met een legging. En ja, ik weet het ‘leggings are not pants’. Maar ze zitten wel fantastisch. Het gevoel dat een legging mij geeft, is het gevoel van een behaloze zondag. Wat mij betreft is dat evengoed mode.

Deze award winnen is mijn eerste grote mijlpaal. Daarom wil ik graag even de tijd nemen om dankbaar te zijn (en ook omdat ik niet verder kwam dan 'I did not expect this' in de microfoon). Dankbaar voor de mensen die je hier soms onder bizarre schuilnamen ziet voorbij komen. Bij deze, een big fat thanks, al dan niet op te halen in RL chocoladekoekjes: mijn lieve vriend Mark, mijn fantastische oma, mama en papa, Kelly D.W. (you'll always be the second 'X'), Frannie (waar ben ik jou niet dankbaar voor, eigenlijk), Lien D.S., Koen D.W., Daniël W., Laura V.B., Daphné L.L. (Ain't everybody got time for that), Edward V.H., Laura C. en Marten M. - en natuurlijk, Lizzy. Verder wil ik Michaël Schockaert, Yara Michels, Judith Surusiay en Marianne Lenaerts bedanken voor de onvergetelijke avond. En last, but not least, wil ik jou graag bedanken. Voor het lezen, reageren op en steunen van Les folies. Dankjewel. I'm one lucky lady.

 

 

Reacties

schreef

Dikke proficiat !! Je hebt het verdient !

Was zeer leuk om je te leren kennen ;)

Vele groetjes

Ambra

www.thefashionpanda.be

schreef

En keihard verdiend ook! De eerlijkheid, de echtheid én het feit dat je geen BH aan had bij zo'n fancy event zijn dus enkele redenen waarom je die award gewonnen hebt ;-) Geniet ervan en proficiat! X

schreef

Way to go girl!!!!! Heel goed gedaan en terecht gewonnen, blijven verder doen dus.

Anais schreef

Proficiat ! Je bent één van mijn favo bloggers ;). Je blogs zijn echt inspirerend ! TOP!