FASHION: Lost and found

FASHION: Lost and found

Style file -

Ken je dat pijnlijke gevoel in je hart als je zo hard naar iets verlangt dat het onbereikbaar of onmogelijk lijkt? Een soort dof kloppen, dat niet te rijmen valt met het ritme van je leven?

Laatst had ik last van heimwee, naar thuis. En met thuis bedoel ik niet Belgiƫ of Nederland, of een andere fysieke plaats. Soms voel ik me mijlenver verwijderd van mijn hart en van wie ik ben, dat ik smachtend verlang naar mezelf. Naar kennis over wie ik ben en waarom ik leef.

Vreemd genoeg gaat zo'n essentieel vraagstuk samen met de futiliteit van het steeds opnieuw ontdekken van mijn eigen stijl. Omdat ik merk dat, als ik weer chaos in mijn hoofd heb en het liefst heel hard wil wegrennen, ik steeds teruggrijp naar de vertrouwde nostalgie van een warme trui die te groot valt. Naar bosgroene natuur in mijn lievelingskleur. Een beetje als een verzachtende comfortzone in mijn huidige herfstwereld van verandering.

 

Ph // Cherique Kranendonk

Sweater // H&M  Dress // H&M  Hat // PATRIZIA PEPE  Boots // SACHA (old)  Bag // Market

Reacties

schreef

Mooi stukje, dit seizoen leent zich ook voor dit soort van nostalgie naar iets wat ontastbaar lijkt.

schreef

Ik ontdekte vandaag je blog door jouw reactie op mijn blog. En ik vind jou en je blog leuk! (En knap. Maar dat geheel terzijde.)

schreef

Leuke outfit! En hele mooie foto's!

schreef

Super mooi !

www.thefashionpanda.be

schreef

Mooie outfit!! Je hondje is adorable!!