FASHION: Red riding hood

FASHION: Red riding hood

Style file -

Enkele weken geleden hield ik mijn handen nog over mijn oren, mijn ogen stijf dichtgeknepen, als iemand er zich aan waagde over de komende herfst te beginnen. Ik wentelde mij nog iets te graag in de indian summer en hield de zonnestralen krampachtig vast als een kind aan haar ouders dat met grote tegenzin voor het eerst naar school gaat. Toen de grijze wolken en koude wind de zomer verdreven, stak ik meteen heel overdreven alle kaarsen in huis aan en ging vervolgens onder drie dekens languit en dramatisch op de bank liggen. Wanneer ik tussen de lakens door voorzichtig naar buiten gluurde, ontwaarde zich een prachtig kleurenpalet dat ik elk jaar opnieuw ontdek. Ik vergeet de zomer in minder dan één seconde en repte me naar buiten in mijn nieuwe rode jas om te verworden met het seizoen waar ik nu al zo van hou. Herfst, I'm ready for ya.

 

Ph // Fidessa van Rietschoten

Coat // ZARA  Boots // ZARA  Bag // DELVAUX

Reacties

Marjolijn schreef

mooooooi! Je fotografeert moooooi, lieve nicht