#FOTA15: Ik ben één van de tien finalisten!

#FOTA15: Ik ben één van de tien finalisten!

Personal -

 

 

YAY!

Ik ben één van de laatste tien finalisten van de eerste editie van de Flair online talent award! Dat is een wedstrijd waarbij we twee opdrachten moeten doen tot er nog drie finalisten overblijven. De eerste opdracht is voor beauty merk Clinique en krijg je volgende week al te zien! Na deze opdracht blijven er nog maar zes van de tien finalisten over. De opdracht die hier op volgt is de laatste voor de grote finale op 31 oktober.

De jury bestaat uit social media fenomeen en alleskunner Joy Anna Tielemans, hoofdredacteur en ster in medialand Frederik De Swaef en ervaren blogster en journaliste Kelly Deriemaker. Maar (er is een maar)! Niet alleen de jury, maar ook jij beslist wie de award zal winnen!

Wat is mijn online talent?

Mijn online talent is het toejuichen van het talent dat in anderen schuilt. Ik geloof er namelijk in dat er geen enkel obstakel - nee, zelfs geen vuurspuwende draak of je schoonmoeder - te groot is om je dromen om te zetten in bereikbare doelen. Op mijn blog deel ik verhalen van anderen, maar ook mijn eigen verhaal op een persoonlijke, rauwe manier. Ik schrijf over wat van belang is: persoonlijk succes. Niet per se het soort succes waar je geld of macht mee verwerft, maar wél garantie staat voor zelfacceptatie en zelfbewustzijn. Met 'Les folies des XX' wil ik vrouwen uitdagen zichzelf te zoeken, opnieuw uit te vinden, echt te léven volgens hun eigen regels. Want zeg nu zelf, wie wil er nu geen krachtige, onafhankelijke vrouw zijn?

Daarom doe ik mee aan deze wedstrijd. Niet alleen kan ik een prijzenpakket winnen, maar ik krijg dan ook mijn eigen blog online of offline bij Flair. Daar doe ik het voor: ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken met Les Folies. Niet alleen omdat het écht mijn passie is, maar omdat ik denk en hoop dat ik er anderen mee kan inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Ik vind het super overweldigend beangstigend spannend en daarom heb ik besloten om jullie mee te nemen in hoe ik de wedstrijd ervaar – ik ga deze week dus vloggen! Zoals ik al schreef, komt de eerste opdracht volgende week al online op mijn blog en op de website van Flair. Ik krijg dus vanaf vandaag één week de tijd om de opdracht goed uit te voeren! De eerste vlog zal 28 september op mijn youtube kanaal en op de blog verschijnen. Omdat ik enorm veel belang hecht aan wat jij er van vindt, zou ik het superfijn vinden als je feedback kan geven op wat ik doe, dus op de filmpjes, blogposts en artikelen die ik maak. Je kan me volgen en bereiken via mijn blog (bij de reacties of via een mailtje), mijn instagram en mijn facebookpagina.

Ik neem het op tegen deze negen andere toppers:

Seen by Joya - Budgetista - Appetight - Mona-Lena - Christina De Witte - The Spectacular Reality - Bags and Chocolate - Elien Jansen - Sarah Bossuwe

I'm ready!!!

Reacties

schreef

Ik ontdekte je blog hier via deze flairwedstrijd. Van alle deelnemers schiet jouw blog er voor mij uit als favoriet! Alvast heel veel succes met de eerste opdracht toegewenst! Doe je best! Mijn stem heb je! Liefs, Claudia

schreef

@Claudia: ZO lief! Héél erg bedankt! XX