LIFESTYLE: 10x interieur inspiratie

LIFESTYLE: 10x interieur inspiratie

Keys to succes -

First of all, excuses voor de writers block de laatste week... Binnenkort kan je in de tweede Amsterdam update lezen wat ik de voorbije twee weken heb gedaan, inclusief het zoeken naar meubilair. De laatste dagen zit ik zowat vastgeplakt aan Pinterest en loop ik alle interieur winkels in de buurt af. Hier een deel van mijn woonkamer:

Ik dagdroom van lange, witte gordijnen die in de wind dansen langs de openslaande glazen deuren naar het terras. De wandplanken zijn gevuld met foto's van plezier en op de muren hangen goudkleurige antieke spiegels. Op de houten vloer ligt een (nep) dierenhuid uitgestrekt onder een chocoladebruine bank met kussens waar je in kan verdrinken. In de zacht schommelende hangstoel naast het hemelbed ligt het dagboek van Anaïs Nin, verleidelijk opengeslagen op de eerste pagina.

En ik open de voordeur, voor de allereerste keer met mijn eigen sleutel, en ik kom thuis.

Ph // Pinterest

Reacties

schreef

Super, mooie inspiratie en je woonkamer ziet er nu al veelbelovend uit. Fijn is dat he, thuiskomen. Helemaal als dat in Amsterdam is als je het mij vraagt ;-)