LIFESTYLE: Welcome to my home

LIFESTYLE: Welcome to my home

Keys to succes -

As promised, mijn bankstel werd een tweetal weken geleverd en mijn tapijt kwam niet veel later ook aan, dus ben ik je nog een blogpost verschuldigd met foto's van mijn interieur en leuke adresjes incluis. Ik las laatst mijn interieur inspiratie post terug en ben mezelf stiekem aan het high fiven omdat het me gelukt is mijn huis in te richten in twee weken tijd. Wie me heeft gevolgd in de stressy periode die vooraf ging op de eigenlijke verhuis, weet dat mijn smaak iets weg heeft van een oosters - landelijke fusion. Klinkt lelijk, dacht ik ook, maar is het niet. Wat vind je?

Shoppen

Moodadventures - hier haalde ik oa. mijn hangstoel vandaan.
Interbasics Interieur - een tweedehands winkel bij mij in de buurt waarbij je ook online kan shoppen. Hier komt mijn stalamp vandaan.

Zenza - voor everything pretty en in Arabische stijl.
Sukha - leukste winkel voor interieur accessoires en cadeautjes

Bij de antiekmarkt in de Brusselse Zavel haalde ik kleinere spullen zoals het gouden olifantje en kandelaars. Mijn servies kreeg ik van mijn oma, maar je kan daar ook heel mooi vintage servies vinden.
Flinders - voor designspullen.

Etceterra - winkel in Ninove met heel mooie Arabisch meubilair.
Maison NL - originele home accessoires

Anna + Nina - hier wil je alles gewoon kopen.
Furnlab - ook weer meer design maar aan een goedkopere prijs.
Flamant - landelijk meubilair (hier komt mijn dressoir van)

Oliver Gal - Supermooie prints en wall art
HAY - Scandinavisch design
Flavourites Store - een heel uitgebreide selectie aan meubilair en accessoires

Fest Amsterdam - Industrieel geïnspireerd

Etsy - Maison Marrakech, Dottie Rocks, Printable Wisdom, Melinda Wood Designs, Fybur

Have fun shopping ;)

 

Ph // Jasna Rokegem en Victoria Schelstraete

Reacties

schreef

Hele toffe post, Svea! Ik was al een tijdje benieuwd naar een volledige interieurpost, dus ik vind het super om nu eens te kijken van waar je al je spullen hebt ;-) Het leuke is ook dat je je niet hebt beperkt tot Ikea, maar er gewoon écht een thuis van hebt gemaakt voor lange tijd. En euhm, hoe goed zie je er uit op die foto's? WAUW, die jurk en die schoenen! En Lizzy die zich duidelijk al helemaal thuis voelt, cute!

schreef

Super cosy, vooral de gangsterliefje met schapewolletje. Heerlijk om in te soezen of te lezen lijkt me. Mooi terras ook.

schreef

Ahum gangsterliefje moest hangstoel zijn,,de ipad doet weer zot ....lol

schreef

Leuke post! Echt tof interieur, vooral die hangstoel vind ik echt WAUW!!

schreef

Ik moest luidop lachen want ik vond de naam van de stijl ook véél minder klinken als dat het er uit ziet, haha! Een super leuk stekje heb je! Op je "hangstoel" ben ik echt jaloers! xx Eline