Under construction

Under construction

Personal -

Lieve Les Folies lezer,

Zoals je in mijn laatste post 'On sensitive, science and superheroes' las, waren de laatste maanden het meest te vergelijken met een (positieve) tornado in mijn leven en veel chaos in mijn hoofd (hou ik stiekem wel van!). Daarmee samenhangend kwam langzaam aan ook het besef - of beter gezegd, het bewustzijn, dat ik op een andere manier wil en ben gaan leven. Deels hierdoor en ook door een gebrek aan tijd zat ik een beetje met een writer's block. Ik zit vol met ideeën, hou nog steeds zielsveel van schrijven maar ik wil het niet meer op deze manier doen. Ik heb gedacht aan stoppen met bloggen. En dat ga ik in zeker zin ook doen.

Dit is voor mij het einde van hoe Les Folies nu in elkaar zit. Ik wil een heel andere content maken, die veel minder om mij zal gaan draaien, maar meer om waar ik zelf op zoek naar ben. Mensen, ideeën, gebeurtenissen die mij inspireren en mij het gevoel geven dat ik groei. Geen fast fashion meer, maar een blijvende eigen stijl. Maatschappijkritische opiniestukken, met mijn columns als aanvulling. Ecologisch verantwoorde beautyproducten. Een dagboekgedeelte over mezelf, nog dieper en eerlijker dan tevoren. Tot op de kern. Er komt meer ruimte voor projecten in het verlengde van Les Folies, zoals een mini e-book van het Be Your Own Hero Project en een Youtube kanaal voor hoogsensitieve jongeren in het Nederlands.

Ik weet dat ik de laatste tijd heel weinig heb gepost en daar heb ik zelf een hekel aan. Net zoals het BYOH Project, vind ik het belangrijk dat wat ik online post diepgang en kwaliteit heeft. En dat is net iets wat ik niet voldoende kan waarborgen als ik het snel-snel doe. Daarom heb ik besloten een zomerstop te houden. Mijn gedachten op een rijtje zetten, beginnen aan het Youtube kanaal, het e-book afmaken, veel moodboards bij elkaar plakken en vervolgens heel veel nieuwe blogposts schrijven, zodat ik er zeker van ben dat ik genoeg materiaal heb om vooruit te werken en jij meer duidelijkheid zal hebben over welke dagen er een nieuwe post online zal staan.

Ik wil emoties. Ik wil eerlijk. En ik wil echt. Dat is waar ik nu aan ga werken en ik hoop met heel mijn hart dat ik je niet teleur zal stellen.

In the meantime blijft de website zoals het nu is gewoon online. Je kan me ook volgen op Instagram (@sveavermeersch), waar ik wel nog updates op plaats.

Zie ik je op 1 september?

Reacties

Ellen schreef

Heel mooi dat je blog samen met jou evolueert! En ik vind het tevens ook heel fijn dat je wel trouw blijft aan je oorspronkelijke ideeën: echtheid en eerlijkheid. Omdat ik nu ook meer bezig ben met ecologische en dierproefvrije producten, ben ik zeker en vast benieuwd naar het vervolg op Les Folies! P.S.: ik vind de webshop Heavenly Pure heel fijn om naar te kijken. Veel succes!

schreef

Leuk Svea! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe blogs maar jou kennende zullen ze super zijn! Geniet van de zomerstop en tot snel!

Nele schreef

We gaan je missen, Svea! Je hebt meer trouwe volgers dan dat je zelf beseft :)

Maar die heb je natuurlijk te danken aan je kwaliteiten (en daardoor kwalitatieve blog). Dat je daar meer over wil nadenken zal dus niemand je kwalijk nemen.

Ik kijk alvast uit naar het vervolg! Succes met het ordenen van de gedachten van een complexe maar daardoor onvoorstelbare prachtvrouw ;) xx

A schreef

“You see, the point is that the strongest man in the world is he who stands most alone.”

schreef

Amai, grote veranderingen dus! Ben benieuwd! Maar je klinkt alvast heel geinspireerd!

schreef

@Ellen: Supergoede tip! En de drie E's zijn voor mij het allerbelangrijkste inderdaad :), leuk om te weten dat dit gewaardeerd wordt!

@Tess: Wauw, wat een compliment :) Fijn om te horen!

@Nele: Het is wel een geruststelling dat mijn beslissing goed wordt ontvangen, zo'n lieve reactie overigens. Dankje!

@A: Strong and alone are not the only things that work though ;)

@Kiss&Make-up: Yes! Hopelijk is dit for the better, tof dat je benieuwd bent en bedankt voor je reacties :)