WINACTIE: Enquête LFDXX

WINACTIE: Enquête LFDXX

Keys to succes -

'Les folies des XX' bestaat intussen al bijna een jaar! Whoop! Sappige anekdotes en tranentrekkers hierover bespaar ik je tot 12 augustus 2014, maar ik wil wel iets anders met je delen.

Ik startte Les folies in de eerste plaats op voor mezelf (lees hier meer over het wat en waarom), maar ontdekte al snel hoeveel het voor mij betekent mijn ervaringen en een groot deel van mijn leven met anderen te delen. Dat Les folies voor jou een lichtpuntje, een glimlach of soms zelfs een inspiratie kan zijn, is waar mijn blog op dit moment voornamelijk rond draait. Bij deze wil ik je dan ook even bedanken om Les folies te bezoeken en voor de lieve woorden die ik al heb mogen ontvangen. Dit betekent de wereld voor mij. Dankjewel!

Omdat mijn blog op die manier niet enkel van mij is, maar ook een beetje van jou, is je mening héél belangrijk voor mij. Ik wil in de toekomst nog meer content creëeren die waardevol is voor jou. Daarom stelde ik een kleine vragenlijst van 10 vragen op, die je hier terugvindt. Belangrijk: de enquête is volledig anoniem, ik krijg enkel statistieken te zien en weet dus niet wie wat heeft geantwoord. Het is voor mij van groot belang dat je een eerlijk antwoord geeft op de vragen, zodat ik gericht aan de slag kan met je feedback.

De wedstrijd loopt tot maandagavond (7pm sharp) 16 juni 2014 en de lucky winner wordt dinsdag via mail verwittigd. Deze wedstrijd is gesloten.

Mocht je nog vragen/feedback/opmerkingen hebben, mag je altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina of mailen naar svea@lesfoliesdesxx.com - always happy to hear from you!